Selectie & Jong talent

De turnselectie turnt wedstrijden in divisie 3 t/m 6 van het Nationaal Turn Systeem. Voor de selectiegroepen geldt dat er alleen deelgenomen kan worden op uitnodiging. Als je het leuk vindt om goed te leren turnen en wij denken dat je het ook in je hebt, kun je bij onze selectie komen. Je kunt dan een aantal keren mee trainen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna beslissen we of je echt bij de selectie hoort.

De selectie is onderverdeeld in 2 groepen. In beide groepen worden er tijdens de lessen aandacht besteed aan kracht, lenigheid, balans en netheid. Dit is allemaal nodig bij de ontwikkeling van een turnster. Wij streven altijd naar een juiste verhouding tussen presteren en plezier!

Om de beste te zijn en te blijven, is er veel  trainingsuren, inzet, motivatie en vooral plezier nodig. Wij trainen op dinsdag van 18.00 – 20.30 uur,  en donderdag van 18.00 – 20.30  uur.  De jonge talenten trainen (extra) op dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur. Gelukkig kunnen we zeggen “we hebben een prettige spontane groep” en we zijn  trots op onze meiden

Leiding: Judith, Katelijn, Quinty, Aranka en Bianca